Stams & partners

Onze visie

Stams en Partners

Stams en Partners is gespecialiseerd in een diversiteit aan financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In deze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs in ons kantoor: Stams en Partners. Hierna vindt u, kort en bondig, onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met klachten. De wens en behoefte van de klant is het uitgangspunt en op basis daarvan leveren wij maatwerk voor u als klant.

  • Inzage in de huidige situatie
  • Inzage in u pensioen situatie
  • Totale rapportage financiële situatie.
  • Met een gerust hart voorbereid op de toekomst

Onze werkwijze

Stams en Partners werkt met duidelijke afspraken naar u als klant zodat u ten allen tijden weet waar u aan toe bent.

Wij komen bij voorkeur bij u thuis langs. Daar heeft u alle spullen liggen en hoeft u dan ook niet met deze vertrouwde spullen over straat. Nadat wij alles geïnventariseerd hebben waar nodig, gaan wij het e.e.a. uitwerken en komen wij hier op terug. Wij werken met het 4 ogen principe, zodat u altijd direct geholpen kunt worden. Mochten er onverhoopt vragen zijn en een van de adviseurs is niet te bereiken wordt u toch geholpen met u vraag.

Tom Stams - Directeur, totaal financieel adviseur.
Nancy van der Steen - Algemeen medewerkster hypotheken en bankzaken
Lars van Dijk - Algemeen medewerker hypotheken en bankzakenHoe worden onze medewerkers beloond?

Onze medewerkers worden beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van de consument en onze onderneming op lange termijn. Artikel 1:120 lid 2 van de WFT is op onze onderneming niet van toepassing.

Verzekeringen

Voor meer informatie over verzekeringen kunt u contact met ons opnemen.

Advies nodig

U kunt ons ma t/m vr bellen van 09.00-12.30 uur en van 13.30-17.00 uur. 073 503 4095